Om oss

Flaggan i topp med flaggstångsspecialisten

Med tiden har vi kommit att bli en av Sveriges största leverantörer av flaggstänger, flaggor, vimplar och tillbehör, men vårt driv bottnar sig djupare än så. Oavsett hur många år som passerar kommer en prioritering alltid kvarstå – att ni, våra kunder, är riktigt trygga och nöjda!


När ni vill stärka er grafiska profil och marknadsföra ert varumärke är flaggor som dansar i vinden kanske det mest effektiva och prisvärda knepet. Med kunder inom branscher högt och lågt, på båda sidor om Öresundsbron, kan vi det mesta om exponeringen som tar er till toppen. Med en rad flaggstångstjänster kan vi matcha behov oavsett om ni driver idrottsarena, restaurang, eller tillfällig pop-up.

ffIMG_9762

Hur högt upp bör reklam sväva för att locka nya kunder?

Vilken flaggstång ska vi välja för att stärka vårt varumärke? Vi sitter på svaren.

Vad är det då som skiljer oss från andra i branschen? Vi lägger fokuset på genuin fullservice som skapar trygghet. Med våra stänger kommer ett glatt humör, en professionell installation och en personlig, långsiktig relationen på köpet. 

Det är känslan av att hissa flaggan för en nöjd kund som får oss att vilja fortsätta utvecklas.
Läs mer om våra flaggstänger eller kontakta oss idag så ser vi hur vi kan hjälpa er att synas!

Om flaggstångsspecialisten

Daniel Waller

Genom att ständigt ligga i framkant med vår service tvekar vi inte på att vi uppnår målet vi ständigt strävar efter – att ta ditt företag till nya höjder.

Med min långa erfarenhet i branschen har jag en heltäckande kompentens inom försäljning, service och montering och kan därför bistå dig med en trygg och tillfredställande upplevelse. En upplevelse där du lämnar med ett leende på läpparna. 

I min roll som montör och servicetekniker är varje dag ett äventyr. En arbetsvecka kan ta mig runt om i landet och jag träffar en uppsjö kunder med olika behov. Varje timme i tjänsten är en möjlighet att ge god service – något som jag tar tillvara på. 

Kontakta oss för att få reda på hur vi bäst får ditt företag att sväva i det blå!

 

Daniel Waller

Montör/Servicetekniker