Flaggstångssystem

Vi levererar kvalitativa flaggor efter era specifika önskemål

Låt oss hitta flaggstångssystemet som passar er flaggstång bäst

Med alla tänkbara flaggstångssystem (bland annat standardsystem, lucksystem och vevsystem) på en och samma plats hjälper vi på Flaggstångsspecialisten till att välja rätt system till när ni köper flaggstång. Den vanligaste modellen, standardsystem, är en utvändig lina som går genom ett block i stångens topp och ner till en knape där flagglinan fästs. Det är en prisvärd, klassisk variant som håller i alla väder.

Ett lucksystem är en invändig hissanordning där linan löper inuti flaggstången. Med detta alternativet blir ljudnivån lägre, eftersom linan inte slår mot stången i blåsten. En låsbar lucka ger dig tillgång till linan och ger en ökad säkerhet. Vevsystemet är perfekt för er som har flaggstång på en offentlig plats; när flaggan är hissad låser sig linan automatiskt. Att enbart den som har rätt vev kan hissa eller hala flaggan gör detta till ett mycket säkert alternativ.

Så, vilket system ska vi välja?

Kontakta oss och låt vår personal guidea er till rätt beslut! Vet ni redan? Skicka er förfrågan idag, så levererar vi snabbt och tryggt.