Företagsflagga

Öka er exponering med en företagsflagga

Vi på Flaggstångsspecialisten är proffs på att stärka varumärken och locka nya kunder genom fina företagsflaggor; ett mycket kostnadseffektivt sätt att profilera sitt företag på. En logga eller ett budskap som rör sig fint i vinden är en utmärkt reklamkanal. Det kan hjälpa er butik, kontorslokal, industri eller idrottsarena att synas genom att tala om vad ni står för, och på så sätt väcka uppmärksamhet hos förbipasserande, potentiella kunder.
Kvalitet och hållbarhet
För att er företagsflagga ska vifta i vinden så länge som möjligt är alla våra företagsflaggor av god kvalitet; tillverkade i ett kvalitativt material som tål alla väder. Vind eller inte – vi har lösningar för er som vill flagga även när det inte blåser. Med vårt banérsystem kan vi optimera exponering vid minsta vindpust, dygnet runt, och ert företag till toppen!
Anpassad design och storlek
Beroende på vad ni vill förmedla trycker vi företagsflaggor efter era önskemål; stora och små, liggandes och ståendes, rektangulära och kvadratiska. Vi hjälper mer än gärna till att ta fram just er företagsflagga, så att det där med exponering och den grafiska profilen blir helt rätt.
Vi hjälper er att synas
Hör av er så ser vi vad vi kan göra för att hjälpa just er att synas. Skicka en förfrågan med bifogad logga och färgpalett, så tar vi fram förslag och exempel på företagsflaggor för att matcha dina önskemål och behov idag!

Har du en fråga om en produkt eller tjänst?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Du når oss som vanligt på 040-661 47 70.