Flaggstång

Flaggstången som hissar ert varumärke till toppen

Köp din flaggstång från flaggstångsspecialisten idag

Med många år i branschen och ett stort fokus på att följa kundens önskemål har vi på Flaggstångsspecialisten tagit fram de bästa lösningarna för prisvärd exponering.

Idag kan med stolthet erbjuda våra kunder de bästa flaggstängerna till såväl privatkunder som företag. Med professionell och erfaren personal vägleder vi er till valet av stång och monteringsmetod som matchar era specifika behov och förutsättningar. Hos oss på Flaggstångsspecialisten får du som köper flaggstång alltid hög kvalitet, bra pris och snabb leverans.

Med flexibla lösningar och stänger i olika längder (från 4 till 18 meter långa) strävar vi efter att kunna erbjuda något som passar alla. Med ett stort utbud av flaggor för alla väder och tillfällen kan vi dessutom hjälpa er att pryda stången. Vi har företagsflaggor, flaggvimplar, nationsflaggor och mycket annat.

Flaggstång med kvalitet och trygghet
För att alltid garantera trygghet och jämn kvalitet är alla våra flaggstänger gjutna i ett stycke glasfiber av skickliga hantverkare som tänkt igenom varenda liten detalj. Genom att noggrant kontrollera varje enskild flaggstång kan vi dessutom lova en säker leverans, och hjälpa er i Skåne att montera.
Vill ni exponera ert företag för omvärlden? Kontakta oss!
För oss på Flaggstångsspecialisten det absolut viktigaste att ni, våra kunder, känner er nöjda och glada. Kontakta oss idag, så hjälper vi er att välja rätt flaggstång för rätt ändamål.

Få hjälp att öka er synlighet idag!

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Du når oss som vanligt på 040-661 47 70.